Tudorel Toader, reacție după anunțul despre Augustin Lazăr

 
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a reacționat după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca dosarul în care Augustin Lazăr cere suspendarea procedurii de revocare din funcția de Procuror General al României să se judece la Curtea de Apel BucureștiTudorel Toader a scris pe Facebook că "Instanta de contencios administrativ a declinat competenta solutionarii actiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanta din capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunostea regulile de competenta sau pur si simplu a vrut sa mai traga de timp ?".

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca dosarul în care Augustin Lazăr cere suspendare procedurii de revocare a sa din funcția de Procuror General al României, declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, să se judece la Curtea de Apel București.

Prin această decizie Curtea a admis cererea prin care Ministerul Justiției dorea ca dosarul să se judece la Curtea de Apel București.

Augustin Lazar nu a fost prezent, el fiind reprezentat de avocatul Ovidiu Podaru, iar Ministerul Justiției de către consilierul juridic Alexandru Stan.

Pe 2 noiembrie, Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tot atunci, procurorul general a depus o plângere prealabilă şi la Ministerul Justiţiei împotriva raportului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?