Tudorel Toader, ironizat "într-o lume normală" de Marian Godină

 

"Într-o lume normală...", sintagma cu care Tudorel Toader şi-a început mesajul de răspuns faţă de criticile lui Klaus Iohannis, este ironizată de poliţistul Marian Godină.  Marian Godină face trimietere la una dintre cele mai mediatizate gafe ortografice ale lui Tudorel Toader, care a scris "copiii" cu doi de ""ii", într-un mesaj în care făcea apel la vot pentru referendum.

"Într-o lume normală, ai nevoie de mai puțin de patru încercări ca să scrii "copiii" cu trei "i".

Într-o lume normală, nu pui spațiu înaintea semnului exclamării.

Într-o lume normală, un ministru știe să scrie." a comentat ironic Godină sub imaginea care arată cele patru variante intermediare, în diverse stadii de corectare, ale mesajului.  

foto: Alexandru Dobre

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cîtamitocănie mai pot sa văd ,ca de auzit,imi pun mâna la urechi,când vorbesc mitocanii !
20 Oct 07:42
Ce imbecil,copiii scris cu 3 de i,feflectă cultra dv dle Godină ?Dacă imi spuneti repede ca câții sse scrie ,aveti cultura si bun simt.O grafie sau o idee ,ce va interesaeaza si o postare pe internet est masura gradului de instruir,boier pătimasi si cel putin nepoliticos?Alltcev,pe fond nu aveti ?Vedeti ca s-a descis balta Floreasca pentru pescuit !
Răspunde
0 0
Hildegard
07 Dec 22:06
10 Dl.Godină are dreptate,în nominativ și acuzativ la plural substantivul copil se scrie cu 3 de i.Exemplu: " copiii noștri".
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?