Tudorel Toader a făcut anunțul despre Augustin Lazăr, apoi a revenit cu un PS. Iohannis, vizat

 
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader va prezenta mâine (marti, 30 octombrie) documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr, după cum a dezvăluit ministrul Justiției, acum trei zile, pentru realitatea.net.Tudorel Toader a dezvăluit, acum trei zile, pentru realitatea.net, că va prezenta dovada scrisă a faptului că există neconcordanțe în cadrul dosarului de candidatură a lui Augustin Lazăr pentru funcția de procuror general. CLICK AICI PENTRU DETALII!

Ministrul Justiției a făcut acum anunțul așteptat. "Maine voi prezenta procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general.

Maine voi face public si continutul dosarului de candidatura.

Pentru a observa eventualele neconcordante, preferabil ar fi sa cunoastem si continutul dosarului pe baza caruia a fost aprobat si semnat decretul de investitura.

In mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie sa aiba un continut identic !", a scris Tudorel Toader pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

UPDATE Ulterior, ministrul Justiţiei a editat postarea şi a adăugat un Post Scriptum:

"Maine voi prezenta procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general.

Maine voi face public si continutul dosarului de candidatura.

Pentru a observa eventualele neconcordante, preferabil ar fi sa cunoastem si continutul dosarului pe baza caruia a fost aprobat si semnat decretul de investitura.

In mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie sa aiba un continut identic !

PS:

Nu renunt la procedura de revocare a actualului procuror general.

Este de observat si abordarea diferita de la Palatul Cotroceni - cererea de revocare " nu este oportuna politic/ nu este oportuna" spre deosebire de cererea de revocare " este inadecvata" !!!"

-------------------------------------

Știrea inițială

Tudorel Toader duce o luptă cu procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, începând cu 25 august. Atunci, ministrul Justiției a anunţat, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, că declanşează "procedura legală pentru evaluarea activității manageriale desfășurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție".

Miercuri, 24 octombrie, la două luni după acel anunț, și cu o întârziere de o lună față de termenul autoimpus, Tudorel Toader a propus revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr. Totul s-a produs în urma unui raport de evaluare de 63 de pagini, care conținea 20 de motive care au stat la baza declanșării procedurii de revocare a procurorului general al Romaniei.

Tot pe 24 octombrie, ministrul Justiției a făcut următoarea afirmație: "Nu înţeleg de ce apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie".

După două zile, în exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader.

Imediat după declarațiile lui Augustin Lazăr, Tudorel Toader a oferit o replică promptă, pentru realitatea.net și a dezvăluit faptul că va prezenta dovada.

"Eu v-am spus ceea ce avem la Ministerul Justiției, ceea ce vă vom arăta", a declarat Tudorel Toader pentru realitatea.net, acum trei zile.

Foarte probabil, ministrul Justiției va prezenta mâine documentul despre care a vorbit.

CITEȘTE AICI detalii!

 

 

 

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?