Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma

 
Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma
Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma
Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma / Foto: Captură video BBC Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma / Foto: Captură video BBC

Poliţia a dat publicităţii, recent, această fotografie, aparent banală, cu o femeie care spală geamul. Imaginea, însă, ascunde un detaliu terifiant!Poliţiştii din Marea Britanie trag un semnal de alarmă! Aceştia au postat, recent, o fotografie în care se vede o femeie care spală geamul unui apartament. Nimic ieşit din comun, până aici! În realitate, însă, fotografia ascunde un detaliu înfiorător: femeia care face curăţenie nu a mai fost văzută NICIODATĂ de vecini, "în carne şi oase". Afară. Ancheta ulterioară a scos la iveală faptul că aceasta era ţinută sclavă în apartament, unde era obligată, zilnic, să trudească după "stăpânii" săi.

"Aţi văzut vreodată pe cineva la geam? Cineva care nu a mai ieşit din casă? Cineva care tot timpul face curăţenie? Aveţi grijă, poate fi vorba despre un caz de sclavie domestică! Multe victime nici măcar nu-şi dau seama că sunt exploatate. Voi trebuie să fiţi vocea lor!", au scris poliţiştii, în dreptul fotografiei.


Totodată, aceştia avertizează că în capcana acestei forme de "sclavie modernă" cad, zilnic, sute victime care sunt coborâte din dube, izolate, exploatate, de multe ori agresate şi înfometate, apoi "colectate" şi transportate în "cuiburi".

Traficul de fiinţe umane este din ce în ce mai greu de oprit, mai atenţionează poliţiştii, îndemnând populaţia ca, în momentul în care observă acest fenomen, să contacteze de urgenţă autorităţile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mioriticul
09 Nov 12:14
Nu ai cum să vezi un astfel de detaliu " infiorător" dacă nu ești vecin cu casa respectivă ; asta trebuia să știe marele ziarist !
De fapt ce se întâmp!ă ? În UK cetățenii de rând pot accesa pe net camerele video ale poliției și pot semnala telefonic poliția dacă ei văd anumite mișcări suspecte pe camere ( e o colaborare foarte stânsă, după cum vedeți).
Chestia cu femeia car spală geamuri nu e clară ; poza e a poliției și ei au semnalat că nu au văzut niciodată femeia, sau ei au trimis poza la poliție cu mențiunea că nu au văzut niciodată femeia ?
Oricum, pentru spațiul mioritic astfel de situații sunt de domeniul fantasticului ; este o rezistență surdă la montarea de camere video pentru ca să fie multă poliție locală plătită de prostime, bineînțekes !
Răspunde
0 0
Patzachin
08 Nov 12:50
Ce plua mea e TERIFIANT? Care-i detaliul? Libricilor!
Răspunde
0 0
Cititorul
08 Nov 10:24
Dar tu vezi ce întrebări pui?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?