Băsescu, cuvinte grele la adresa celor "două doamne din PSD", după show-ul cu târgul de la Guvern

 
Cele doua doamne din PSD
Cele doua doamne din PSD

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că jandarmeria este prinsă în jocul politic a două ...doamne din PSD, după incidentele de ieri din Piaţa Victoriei.

Traian Băsescu spune că primarul general, Gabriela Firea, "cu codiţa pleoştită, îşi retrage din Piaţa Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul şi anulează târgul proferând ameninţări cu dosare penale şi acuzând jandarmeria".

Imediat după episod, "ministrul de interne PSD cântând în strună Primarului General, anunţă o anchetă drastică la jandarmerie".

Şi, uite aşa, din bătălia pentru putere a găştilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spaţiul public numai...doamne şi domni, vinovaţi vor fi jandarmii, spune Băsescu.

"Jandarmeria prinsă în jocul politic a două ...doamne
Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piaţa Victoriei, conştient fiind de implicaţii;
Primarul General PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piaţa Victoriei, deşi era conştient de potenţialul conflictual al acestei decizii;
Numai ce începe în Piaţa Victoriei montarea scenei pentru târg şi conflictul violent izbucneşte între un bătrân bolşevic agresiv şi un protestatar de cea mai proastă speţă, care îl loveşte pe bătrânul bolşevic.


Jandarmii intervin strict în limita procedurilor şi îl încătuşază pe protestatarul bătăuş, spre a-l duce la poliţie.
După incidentul violent, Primarul General, cu codiţa pleoştită, îşi retrage din Piaţa Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul şi anulează târgul proferând ameninţări cu dosare penale şi acuzând jandarmeria.
Sare imediat şi ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunţă o anchetă drastică la jandarmerie.
Şi, uite aşa, din bătălia pentru putere a găştilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spaţiul public numai...doamne şi domni, vinovaţi vor fi jandarmii", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?