TOP evenimente bizare din 2017. Nimeni nu le-a găsit o explicație

 

Știința ne-a ajutat să evoluăm, iar odată cu evoluarea științei și a tehnologiei, s-au descoperi concept precum bacterii, vaccine, univers quantic etc. Nu toate lucrurile, însă, au o explicație logică sau științifică. Se întâmplă pentru că așa trebuie.Iată top evenimente bizare din 2017 la care nimeni nu a găsit o explicație până acum, sau nu se vrea să se găsească.

Nor radioctiv uriaș deasupra Europei

Live Science a anunțat la începutul lunii octombrie 2017 că un nor uriaș cu material radioactiv a zburat nestingherit deasupra a 14 state europene. Se pare că acesta a conținut rutenium-106, un gaz extrem de toxic și cu potențial cancerigen. Deși materialul radioactiv nu se găsește în natură și este rezultatul unor procese nucleare, oficialii Rusiei (locul de unde se pare că a “scăpat” norul), neagă cu vehemență orice formă de accident nuclear care să fi dus la apariția norului strălucitor. Încă se caută o explicație științifică legată de norul misterios.

Roca spațială care nu este ceea ce pare a fi

Potrivit publicației “The Atlantic”, în luna octombrie a fost observată un obiect interstelar, un obiect din afară sistemului nostru solar. Obiectul a fost denumit “’Oumuamua”, care în limba hawaiiană înseamnă “mesager” sau “cercetaș”. Interesant este că ‘Oumuamua are formă unei roci spațiale, dar în niciun caz nu are formă obișnuită a unui asteroid, ci mai degrabă seamănă cu un trabuc. Pentru că nu s-a observat pe ea gheață, se consideră că este făcută din roca și metal. Atunci apare întrebarea: ce este acest obiect care străbate sistemul nostru solar?

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?