Tomac o ironizează pe Dăncilă: ”Nu a fost în stare să vină cu niciun proiect de interes pentru țară”

 
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Președintele PMP - Eugen Tomac a ironizat-o pe Viorica Dăncilă și a filmat momentul în care aceasta prezenta bilanțul în fața unei săli cu puține scaune ocupate în Parlamentul European.

”În fața unei săli goale, Dăncilă se adresează acum Parlamentului European, abordând bilanțul Președinției României a Consiliului Uniunii Europene.

Fără îndoială, la nivel tehnic, încă avem diplomați capabili sa țină steagul sus și să încheie o parte din sarcini în mod onorabil.

În schimb, Guvernul, reprezentând decidentul politic în această chestiune, nu a fost în stare să vină cu niciun proiect nou de interes pentru România.

În primul rand, în timpul Președinției noastre, dosare precum Schengen, aderarea la zona euro sau apropierea R. Moldova de UE (unde exista peste un milion de cetățeni europeni) nu au fost deloc printre priorități.

Nu mai vorbesc de subiecte mai complexe, precum situația privind piața forței de munca din UE, unde avem peste 3,5 milioane de români. Acest dosar nu a figurat nicio zi pe agenda celor șase luni de Președinție.

Doamna premier, aici de față, nu a spus nimic nici despre statul de drept sau valorile care stau la baza UE și pe care guvernul PSD le tratează cu profund dispreț”, a spus Tomac.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?