Teodorovici, atac la Iohannis: "Sper ca noul președinte al României să aibă altă abordare"

 

Klaus Iohannis a lansat atacuri în rafale la adresa guvernului PSD, la un forum economic, iar reacția pesediștilor n-a întârziat să apară. Primul este ministrul Finanțelor, aflat și el la același eveniment, care a spus că speră ca noul președinte al României să aibă o altă abordare față de cea a lui Iohannis.

Eugen Teodorovici a zis că se așteaptă ca noul președinte al României să aibă altă abordare decât Klaus Iohannis.

Aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a citit ce a spus Klaus Iohannis care participa la ședința plenară a Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Ascult ce se discută aici, dar citesc și ce discută dincolo. Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Nu cred că asta este menirea celui mai înalt demnitar în stat!”, a zis Eugen Teodorovici în cadrul dezbaterii organizate de DC News și DC Business.

”Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România. Nu zic că cineva este perfect, dar spun că împreună, lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Toni
12 Jun 12:49
TOATE GUVERNELE CARE S-AU SUCCEDAT la guvernare in special din anul 2000 incoace toate au ascuns de fapt adevarata realitate economica cu plusuri sau minusuri.As vrea sa-l itnreb de Minsitruld e Finante Orlando Teodorovici, spuneti romanilor dupa 5 luni care este VOLUMUL INVESTITIILOR FACUTE IN ROMANIA IN ANUL 2019 SI CARE ESTE VOLUMUL TOTAL ESTIMAT LA 31.12.2019, MACAR SA STIM SI NOI,CAT SE MINTE SI CAT NU S EMITNE IN ROMANIA.
Si o alta intreabre cume ste POSIBIL C APRIMARIA CAPITALEI SA NU MAI AIBA BANI PANA LA SFARSITUL ANULUI IN CURS CONFORM DECLARATIILOR FACUTE IN RPOESA DE PRIMARUL GENERAL DOAMAN GABRIELA FIREA.este si normal, ca s-au dat bani cu galeata pe la tot fleul d eparanghelii,festivaluri, concerte in Bucuresti, pe sume imense,sutn udneva decontate sau tot din bzuuanrul priamriei si alte zeci d emiliaonede pentru trsuturile d eprea de casa ale partidului aflat vremlnic la guvernare(PSD).Aici sunt banii bucurestenilor, intreb si eu ca un paltitor de taxe si impozite!!!!!!!Asa ca mai sutn bani sau nu poate sa spuna cine-o vrea dar noi romanii dorim sa cunaostem relaitatea si nu sa se puna pres si apoi politicienii nsotrii sa strige ca din gura de sarpe.Avem envoie d e bani !!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?