Televizoare la eMAG in promotia Stock Busters – Oferte Best Deals

eMAG are oferte foarte avantajoase pentru un numar mare de televizoare din promotia Stock Busters. Este cea mai mare lichidare de stocuri din acest an.eMAG – Lista tuturor modelelor de televizoare disponibile in oferta de lichidare de stocuri Stock Busters poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie foarte avantajoase cu multe produse aflate la lichidare de stoc ce au reduceri de 50%. Printre ele se numara si cateva televizoare. Noi am selectat cele mai bune oferte si vi le prezentam, detaliat, mai jos.

eMAG – Televizor Smart LG

Prima oferta cu care va uimim este cea pentru televizorul smart de la LG. Dupa cum ii spune si numele, acest televizor e dotat cu toate functiile smart, are o reducere de 28% din pret in cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG, diagonala sa este de 123cm si rezolutia 4K ULTRA HD. Toate detaliile aceste super oferte de la eMAG le gasiti AICI.

Televizor Samsung la eMAG

Reducere buna de tot pentru un televizor Samsung aflat in promtia Stock Busters de la eMAG. Televizorul are discount de 40%, foarte rar intalnit asa ceva la un model de televizor de la Samsung. Ecranul sau are o diagonala generoasa de 125cm si rezolutie 4K ULTRA HD si poate fi conectat la internet, avand disponibile toate functiile smart. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Televizor Sony Bravia

Tot in promotia Stock Busters de la eMAG, care e cea mai mare lichidare de stocuri din acest an, gasim un televizor inteligent de la Sony, gama Bravia. Acest televizor are cea mai mare diagonala dintre modelele prezentate pana acum, 138,8cm, reda imagini la cea mai buna rezolutie existenta pe piata pana in acest moment: 4k ultra hd si are toate functiile smart disponibile. Televizorul are o reducere de 35% de la eMAG si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Philips

Continuam cu un model de televior de la Philips, un brand foarte puternic si renumit pentru calitatea produselor sale electronice si electrocasnice. Televizorul are toate functiile smart disponibile, are o diagonala de 164cm, rezolutie 4k ultra hd si un cadou deosebit la achizitie. Pretul acestui minunat televizor are reducere de 46% si oferta poate fi gasita AICI.

Samsung cu ecran curbat la eMAG

O alta oferta interesanta este cea pentru televizorul LED Curbat Smart Samsung. Acest televizor are ecran cu diagonala de 138cm de tip LED, ecranul este curbat pentru o experienta de vizionare deosebita si unica, poate fi conectat la internet si rezolutia la care reda imaginile este, desigur, 4k ultra hd. Oferta include cel mai mare discount de la eMAG Stock Busters pentru un televizor: 48%. Pretul televizorului il gasiti AICI.

QLED Smart Samsung

Ultima oferta de la eMAG pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol despre promotia Stock Busters la televizoare este pentru un model Samsung. Televizorul are diagonala de 138cm, rezolutie 4K ULTRA HD, toate functiile smart disponibile, reducere de pret de 48% si o garantie inclusa in pret de 24 de luni care poate fi extinsa si va poate asigura prioritate in service, dar si gratuitate la ridicarea televizorului si livrarea sa dupa reparatii, dar si inlocuirea. Oferta completa cu toate detaliile poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?