Teleormanleaks, lovitură fatală pentru Tel Drum! Mii de informații despre firme fantomă și interpuși

 
Din dosarul Teleormanleaks
Din dosarul Teleormanleaks
FOTO: Rise Project
Din dosarul Teleormanleaks Din dosarul Teleormanleaks Din dosarul Teleormanleaks

Teleormanleaks. Acesta ar putea fi motivul pentru care Liviu Dragnea și-a ieșit din minți în ultimele zile și nu s-a mai controlat în fața jurnaliștilor, colegilor și adversarilor! Se anunță bomba anului în materie de anchete jurmalistice!Teleormanleaks O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Teleormanleaks Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.

Valiza Teleormanleaks conține:

Teleormanleaks = Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

Teleormanleaks = Informație financiară: mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

Teleormanleaks = 14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții - majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.

Teleormanleaks = 54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu

Teleormanleaks = O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș. Peste 1000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie

Agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: "Băsescu", "Hrebe", "Dăncilă", "Bănicioiu", "Pieleanu" etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: "L I V I U".
E-mail-urile de pe adresa de serviciu a managerului.

Atenție: Dosarul cuprinde și peste o mie de hârtii: Copii de pe documente personale ale familiei Dragnea

Detalii AICIAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?