Teatrul de vară din Bacău a fost inaugurat sâmbătă

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Mai bine mai târziu decât niciodată. Teatrul de vară din Bacău a fost inaugurat cu doar o lună înainte de venirea iernii. De fapt, teatrul este acoperit în întregime, aşa că poate fi folosit în orice anotimp. Are chiar şi sistem de încălzire.Actorii prezenţi la inaugurare au acceptat rapid noul tipar al teatrului de vară.

"Mi se pare normal să arate cum arată această sală pentru că am jucat în vara asta în teatrele de vară şi au o durată de funcţionare de câteva luni", a afirmat Claudiu Bleonţ.Romeo Stavarache, primarul oraşului Bacău, a precizat că teatrul de vară a fost proiectat cu acoperiş, pentru că şi-ar dori utilizarea lui şi în anotimpurile reci.

Teatrul de Vară din Bacău nu a mai fost renovat din anii 60. Lucrările care au costat opt milioane de lei şi au presupus consolidarea infrastructurii, schimbarea scaunelor dar şi acoperirea teatrului. Sala are o capacitate de 1.500 de locuri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?