Suspiciuni de mită la alegeri. "Ne-au promis bani și nu ne-au dat"

 
Suspiciuni de mita
Suspiciuni de mita

Obiceiurile proaste de la votare nu se uită niciodată! Asta pare să fie explicația pentru gestul unor indivizi care din mașini oferă bani celor care, probabil, merg la vot, informează Realitatea de Mehedinți.

Filmarea de mai jos a fost făcută în cartierul severinean Gura Văii. Un filmuleț trimis de un cetățean surprinde momentul în care la Gura Văii, dintr-o mașină luxoasă, un cetățean primește bani, se pare, pentru a vota.

Din ceea ce ne spune autorul filmului, care a dorit să-și păstreze anonimatul, din motive lesne de înțeles, nu știe sigur cine ar fi generoșii plătitori și nici dacă bărbatul din imagini luase banii pentru a vota. Poliția trebuie să elucideze acest mister.

Într-un alt clip se văd două persoane nemulțumite că nu i-au primit banii promiși. Cine v-a promis banii? sunt întrebați cei doi. PSD-ul ăștia... este răspunsul neclar:

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?