SURPRIZĂ - Imagini cu Iohannis la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. Unde a mers după slujbă

 

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit, în jurul orei 11.45 din Catedrala Ortodoxă Mitropolitană din Sibiu, unde a participat la slujba oficiată de ÎPS Laurenţiu Streza, Motropolitul Ardealului. La ieşirea din biserică, Klaus Iohannis a stat alături de Mitropolitul Laurenţiu şi înconjurat de o mulţime de credincioşi. Klaus Iohannis a făcut urări înainte de a părăsi Mitropolia: "Vă doresc un an 2015 binecuvântat!"

După slujbă, preşedintele Klaus Iohannis l-a însoţit pe Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, în reşedinţa mitropolitană, într-o vizită privată, unde a stat aproximativ 20 de minute.

Preşedintele Klaus Iohannis a părăsit Mitropolia Ardealului în jurul orei 12.05 şi, cel mai probabil, astăzi va pleca spre Bucureşti, scrie tribuna.ro.

Reamintim că preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat duminică dimineaţă la liturghia duminicală de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu.

Anunţul pe care l-a făcut Iohannis înainte de slujbă:

"La ora 10, particip la liturghia duminicală de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, cu hramul Sfânta Treime, din Sibiu. Slujba va fi condusă de Mitropolitul Ardealului și Arhiepiscop al Sibiului, Laurențiu Streza. Potrivit pravilelor Bisericii Ortodoxe Române, în calitate de creștin luteran, voi participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei.

Astfel, voi fi alături de toți românii ortodocși care, în primele zile ale anului 2015, se roagă pentru sănătate, înțelepciune și pace. Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
5 -3
Viorel
04 Jan 23:11
Unde se ascunde ortodoxul si familistul Ponta cu familia lui? Sper sa raspunda Victor Viorel pentru toate mizeriile facute. Raspopitu Sarbu este?
Răspunde
8 0
misha
04 Jan 21:46
Felicitari, dle presedinte! Va apreciez gestul! Succes!
Răspunde
2 0
zeze
04 Jan 20:20
Cum ramane cu biserica si prostimea? Nici 2 luni nu au trecut ipocritilor.
Răspunde
8 -2
stoian.carmen
04 Jan 14:09
Frumos ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?