Suma colosală investită de primăria din Alexandria pentru...

 

Investițiile curg la Primăria Alexandria și ele sunt din ce în ce mai colorate. Ultima de acest fel constă în achiziționarea de căști cu microfon albastre, verzi, roz, albe sau negre. În timp ce reședința județului Teleorman nu are încă rezolvate probleme esențiale, precum canalizarea sau apa potabilă, autoritățile locale au întotdeauna achiziții inedite de făcut. Ne amintim, desigur, de vinul franțuzesc, artificiile de mii de euro, căciulile de blană pentru polițiștii locali, dar și altele de acest fel, care ne-au făcut cel puțin să zâmbim, deși n-ar fi fost neapărat cazul.

Alexandria se lansează într-o nouă aventură pe SEAP, luând decizia să cheltuie banii publici pe căști audio cu microfon. Nu știm exact la ce vor folosi acestea sau cui vor oferite, însă avem certitudinea că angajații instituției au fost foarte atenți să le cumpere cât mai colorate: verzi, albastre, roz, albe sau negre. Costul celor 400 de căști cu microfon se ridică la 9.180,90 lei.

Achiziția s-a făcut în mod direct, pe un cunoscut site de produse electronice, iar firma furnizoare este Dante International SA din București. Așteptăm și alte achiziții de mare impact pentru creșterea nivelului de trai al comunității, precum stick-urile pentru selfie, căștile cu bluetooth, plasmele cu opțiune 3D sau câteva mii de notebook-uri pentru angajații primăriei care își doresc să se cultive la standardele secolului în care trăim. Asta în timp ce în cartierele mărginașe ale capitalei de județ n-a ajuns încă apa potabilă la robinet.

 

Realitateadeteleorman.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cotoi
27 Feb 18:12
A-ti distrus acest oras , sintem de tot risul , cheltuiti banii aiurea in loc sa atrageti investitori , sa ceati locuri de munca , cumparati electronice pentru primarie , la ce folos , pentru fite , asa daca folositi banii cetatenilor acestui oras .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?