STUDIU. Bărbaţii din ce ţară fac sex cel mai rar şi au partenere mai puţine de-a lungul vieţii

 

Indienii fac sex cel mai rar, comparativ cu bărbaţii din orice altă ţară de pe glob. Aceasta este concluzia unui sondaj realizat recent de revista Men’s Health şi citat de The Telegraph.

Aproximativ 50.000 de persoane din peste 30 de ţări au răspuns unor întrebări legate de practici şi comportamente sexuale. În final, s-a constat că, de-a lungul vieţii bărbaţii din India au relaţii intime puţine şi cu mai puţine partenere decât cei din alte state.

Concret, în medie, indienii fac sex mai puţin de o dată săptămână, iar pe parcursul vieţii au doar trei partenere.

Pe de altă parte, femeile din India au doi parteneri de-a lungul vieţii, cu şapte mai puţin decât englezoaicele, americancele sau australiencele, spre exemplu.

Cel mai probabil, susţine Bobby Varkey – director editorial al Men’s Health India -, viaţa sexuală a indienilor este mai „săracă” decât a altora pentru că cei mai mulţi nu au parte de intimitatea necesară. Majoritatea au familii numeroase şi locuiesc în camere comune cu părinţii, fraţii, surorile sau copiii. Mai mult, o explicaşie pentru acest aspect este şi faptul că, în această ţară, relaţiile intime înainte de căsătorie sunt un subiect tabu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?