Zodiile care trec cel mai bine peste o despărțire

Wednesday, 02 May 2018, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

După o despărțire, cei care iubesc sau pretind că au iubit se împart în două categorii: persoanele care suferă și persoanele care pot trece cu ușurință peste orice dezamăgire. Din punct de vedere zodiacal, există nativi care reușesc să își refacă viața, doar pentru a-și proteja inima. 

Adaugă părerea ta

Rac

Te poate ignora pe deplin, ba chiar să se și prefacă de faptul că nu te-a cunoscut niciodată. Este un lucru pe care va alege să îl facă doar pentru a-și proteja sentimentele. Deși îi place să iubească, dacă e rănit, nativul Rac devine vulnerabil. Dacă ai făcut să sufere un nativ Rac, te poți aștepta de la el să îți șteargă toate pozele, numărul de telefon și să își dorească să nu te mai vadă vreodată.

Fecioară

Când se desparte, nativul Fecioară se preface că nu ai existat pentru el. Nu suportă să fie părăsit, mai ales dacă știe că nu a greșit cu nimic. Ba chiar dă vina întotdeauna pe partener, deoarece crede că din cauza lui totul s-a încheiat. În plus, este foarte răzbunător și va încerca să îl facă să sufere. Poate trece cu ușurință peste o despărțire, însă are nevoie neapărat de a cunoaște o altă persoană căreia să i se destăinuie.

Află ce alte zodii nu suferă după o despărțire pe clickpentrufemei.ro.