Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 21 mai - Vreme foarte rece - În ce zone persistă aversele și descărcările electrice

Thursday, 21 May 2020, 06:11 Sursă: Realitatea.NET

Astazi vremea va deveni rece pentru aceasta data. Înnorarile vor persista la munte şi în sudul, sud-estul şi centrul ţarii, unde se vor semnala averse, local moderate cantitativ, însoţite şi de descarcari electrice. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea unele intensificari în prima parte a intervalului în zona de munte, precum şi în regiunile estice, sud-estice şi vestice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral şi în depresiuni şi 23 de grade în regiunile vestice.*** In capitala vremea se va raci accentuat faţã de ziua precedenta, astfel încât temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va avea înnorari şi temporar, mai ales în prima parte a zilei, va mai ploua. Vântul va sufla moderat şi cu unele intensificari.***

La munte vremea va fi rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece în zona montana înalta. Înnorarile vor persista, mai ales în Carpaţii Meridionali, şi cu precadere pe parcursul zilei se vor semnala averse, local moderate cantitativ, însoţite şi de descarcari electrice. Vântul va avea unele intensificari în prima parte a intervalului, mai ales pe creste. 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri