Vanghelie despre Mădălin Voicu: Îl rog să o trimită pe prietena lui să mă verifice

Friday, 08 May 2009, 17:31 Sursă: REALITATEA.NET

\"Eu nu vreau să-l supăr pe Mădălin, dar dacă mai face afirmaţii legate de orientarea mea sexuală îl rog să o trimită pe prietena lui să mă verifice şi apoi să comenteze ce vrea, pentru că nu e normal să mă compare pe mine cu anturajul lui\", a afirmat Vanghelie, în cadrul unei emisiuni tv.
Adaugă părerea ta

Mădălin Voicu a fost exclus din PSD, iar informaţia a fost oferită de către Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 şi preşedintele organizaţiei de Bucureşti.

"A căzut scroafa din copac", aşa a caracterizat Vanghelie situaţia excluderii lui Mădălin Voicu.

Marian Vanghelie l-a atacat şi pe Sorin Oprescu.

"Sorin Oprescu nu înţelege Primăria Capitalei, şi cred că bucureştenii au nevoie de un primar care să înţeleagă Capitala. Aşa cum avem de 9 ani un primar de la PSD în sectorul 5, aşa cum avem de 9 ani un primar de la PSD în sectorul 2, tot aşa vom avea şi un primar general de la PSD", a afirmat Vanghelie.

Citeşte şi reacţia lui Mădălin Voicu: Vanghelie nu poate să mă dea afară

Recent, Mădălin Voicu a declarat că apariţiile politicienilor de astăzi şi stilul lor de a apărea la televizor zi de zi, în tot felul de ipostaze, "nu fac altceva decât să denigreze şi să denatureze", şi i-a comparat pe oamenii politici cu "nişte gherţoi".