Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmărire ca în filme pe Autostrada Soarelui: O femeie care şi-a răpit copiii a condus cu 250km pe oră

Saturday, 08 August 2009, 13:18 Sursă: Realitatea TV

"Noi aveam şi o acţiune cu radarul la kilometrul 20 pe Autostrada Bucureşti - Cernavodă şi aceasta a fost identificată şi filmată, în jurul orei 13,45, cu viteza de 195 km la oră. I s-a făcut semnalul regulamentar de oprire, iar aceasta nu a vrut să oprească, chiar a accelerat. S-a trecut în urmărirea ei, s-a circulat cu o viteză de peste 200 la oră, chiar echipajul de poliţie a pierdut maşina respectivă din raza vizuală, în condiţiile în care maşina noastră mergea cu aproximativ 240 de km la oră. La ieşirea de pe autostradă, un alt echipaj de poliţie a aşteptat-o şi a făcut semnalul regulamentar de oprire. Acesta, dacă nu se ferea, se producea un accident. Dădea peste poliţist. A ieşit de pe autostradă şi a continuat Drumul Naţional 3, spre Călăraşi. După ce am pornit în urmărirea ei, am primit informaţia că în autovehicul se află cei trei copii minori", a povestit Grigore.

Femeia a fost oprită la intrarea în Călăraşi, unde avusese loc un accident şi traficul era blocat total, însă la ieşirea de pe autostradă, spre Lehliu a intrat cu maşina în parapeţii laterali.

"Nu se poate discuta cu persoana, am chemat Salvarea şi i-au făcut calmante. Am sesizat Protecţia Copiilor", a precizat George Grigore, şef Poliţia Autostrăzii Soarelui.

Şeful Poliţiei Autostrăzi a mai declarat că fratele femeii respective a sunat la 112, spunând că aceasta este bolnavă psihic. "Fratele a declarat că femeia şi-a închis în casă soţul, un cetăţean japonez, i-a luat cheile, i-a luat maşina şi pe cei trei copii minori de 4, 5 şi respectiv 7 ani şi a fugit", a precizat Grigore, care a ai mspus că a fost alertată Poliţia Capitalei, din judeţele limitrofe inclusiv şi Poliţia Autostrăzii.

Femeii i se va reţine permisul de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri