Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un turc, judecat în libertate pentru trafic de droguri, a fost prins cu două kilograme de heroină

Tuesday, 17 February 2009, 13:43 Sursă: NewsIn

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, ofiţerii Direcţiei de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere, împreună cu procurorii DIICOT şi cu sprijinul SRI, l-au monitorizat pe Halil Deveci, cetăţean turc, de 47 de ani, trei luni, întrucât existau informaţii despre activitatea acestuia pe piaţa de droguri din România.

Sâmbătă, informaţiile s-au concretizat când poliţiştii au reperat două kilograme de heroină la Giurgiu. Drogurile se aflau în bagajele a doi români care s-au prezentat, în jurul orei 23,30 pentru a intra în ţară călătorind ca pasageri în două autocare distincte, ce se întorceau din Turcia. Deoarere se dorea reţinerea tuturor membrilor filierei, poliţiştii de frontieră au monitorizat deplasarea celor doi către Bucureşti şi modul lor de acţiune.

S-a stabilit că heroina – cu o valoare de 60.000 de euro – era destinată pieţei bucureştene.

În anul 2006, turcul a fost învinuit pentru  săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri, în acest dosar instanţa a dispus judecarea sa în stare de libertate. La acea dată, în urma unor ample acţiuni informativ-operative, s-a stabilit că cetăţeanul turc împreună cu alte 9 persoane, de asemenea reţinute, erau membri ai unei reţele de trafic de droguri, care aproviziona piaţa specifică din Bucureşti şi Constanţa.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri