Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un planor a aterizat forţat între comunele Mihăileşti şi Clinceni

Monday, 06 July 2009, 13:22 Sursă: REALITATEA.NET

Pilotul efectua un zbor de instrucţie şi se pare că în timpul zborului a pierdut curenţii tehnici ascendenţi şi a aterizat forţat într-un lan de floarea soarelui, a declarat directorul de investigaţii aeriene de la Ministerul Transporturilor, Mircea Ciucă.

Pilotul planorului a fost rănit, dar a scăpat cu viaţă după aterizarea forţată. Elicopterul SMURD a fost trimis imediat la locul aterizării forţate. Zona unde planorul a aterizat forţat este una greu accesibilă.

Pilotul planorului va fi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat şefului SMURD, doctorul Raed Arafat. "Pilotul este rănit, are multiple fracturi, însă este în viaţă. Un elicopter al Ministerului Aministraţiei şi Internelor se află la locul accidentului şi îl va transporta pe pacient la spital", a precizat Arafat.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, vineri seară, în zona Aerodromului Clinceni. Pilotul şi-a pierdut viaţa în urma prăbuşirii avionului. Costel Mugurel Uţă era paraşutist instructor profesionist şi instructor TANDEM, având peste 320 de ore de zbor. Avionul s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare, după ce motorul a luat foc.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri