Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un muncitor ce efectua lucrări la un drum a murit, iar altul a fost rănit într-un accident în Braşov

Thursday, 15 October 2009, 17:51 Sursă: NewsIn

Conform purtătorului de cuvînt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, şoferul unui autoturism Dacia nu a încetinit pe o porţiune de drum la care muncitorii efectuau lucrări de reparaţii şi a pierdut controlul volanului, lovind în plin o remorcă în care se aflau mai mulţi muncitori care lucrau la repararea drumului.

Unul dintre muncitori a murit pe loc, iar altul a fost grav rănit. De asemenea, alte trei persoane, doi pasageri ai Daciei şi un pieton, au fost rănite. Pietonul a fost lovit de o bucată de tablă aruncată în urma impactului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov a declarat că cel mai grav rănit este muncitorul aflat în remorcă, care a suferit o contuzie cerebrală şi i-a fost amputată gamba piciorului stâng. Ceilalţi răniţi se află în afara oricărui pericol suferind diverse răni la cap şi membre.

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de inspectori de muncă, începînd o anchetă care va trebui să stabilească dacă a fost vorba de un accident de muncă sau nu.

"Inspectorii de muncă au început ancheta, la ITM accidentul fiind înregistrat ca eveniment. Inspectorii vor trebui să stabilească împrejurările producerii accidentului şi dacă este sau nu accident de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Braşov, Dana Pascu.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri