Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o clădire aflată în curs de reabilitare termică

Thursday, 06 August 2009, 14:04 Sursă: NewsIn

Echipajul SMURD a efectuat, fără succes manevrele de resuscitare, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa.

"Echipajul nostru a primit apelul la ora 15.02 şi s-a deplasat imediat la locul accidentului, unde muncitorul se afla în stop cardiac şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Pacientul avea multiple traumatisme cranio-cerebrale", a adăugat Bogdan Opriţa.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a început o anchetă în cazul acestui accident din zona Aviaţiei, care s-a soldat cu un mort şi a sistat temporar lucrările la acea clădire, a declarat, directorul coordonator adjunct în cadrul ITM, Ştefan Mareş.

"Am trimis un inspector la faţa locului pentru a cerceta ce s-a întâmplat. Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat de aproximativ 32 de ani, care lucra într-o echipă cu alte trei persoane la hidroizolaţia unei clădiri de trei etaje aflată în construcţie, de pe strada Virgil Madgearu nr. 16-18, sector 1, şi care s-a dezechilibrat", a declarat Mareş.

El a explicat că, în mod automat, lucrările au fost sistate pentru a preveni alte asemenea incidente.

Oficialul ITM nu a dat detalii despre societatea angajatoare sau despre condiţiile în care munceau cei patru lucrători.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri