Coronavirus - România: 30175 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei elevi din Galaţi au picat bacalaureatul după ce s-au accidentat la proba de sport

Thursday, 02 July 2009, 21:33 Sursă: Realitatea TV

Mai mulţi candidaţi la Bacalaureat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un tânăr s-a rănit grav în timpul cursei de viteză, după ce, susţin colegii săi, ar fi alunecat.

"Mai întâi a căzut un elev, s-a julit pe mâini. După aceea a căzut un băiat şi şi-a spart capul. A stat inconştient un minut, două. Bănuim că din cauza agudelor. N-a fost curăţat terenul."

Inspectoratul are altă părere. "Nu a alunecat, s-a împiedicat singur.", a declarat  Emilian Pătru, inspector şcolar Educaţie Fizică.

Alţi doi tineri au fost răniţi uşor într-un accident rutier, în drum spre Bacalaureat. Alt elev a ajuns la urgenţă, cu mâna ruptă, după ce într-o pauză a examenului s-a jucat cu colegii.

Trei dintre elevii răniţi în cursul zilei nu au mai putut continua examenul. În judeţul Galaţi, mai mult de jumătate dintre absolvenţii de clasa a 12-a au ales sportul ca probă de bacalaureat.

Şi în Cluj proba de sport s-a bucurat de mare succes printre tineri. Din fericire, accidentele au lipsit. Nu şi incidentele neobişnuite, cum ar fi apariţia pe terenul de sport al unui liceu din centrul oraşului a maşinii de gunoi.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri