Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Toader îi cere lui Geoană să convoace Birourile reunite pentru noul Consiliu de Administraţie al BNR

Monday, 05 October 2009, 14:39 Sursă: NewsIn

"Vă semnalez un lucru foarte grav: în câteva zile expiră mandatul guvernatorului şi Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României. După 10 octombrie, nu mai avem conducere a Băncii", a spus Toader, precizând că intenţiona să ceară, în şedinţa Birourilor reunite programate lunii, dar care nu a mai avut loc, stabilirea unei noi date pentru audierea persoanelor desemnate de către partidele politice pentru conducerea BNR.

Toader le repoşează PSD şi PNL şi, mai ales, preşedintelui Senatului, Mircea Geoană că neglijează acestă problemă în detrimentul problemelor care ţin de campania electorală.

"PSD şi PNL, care s-a raliat tradiţionalului lor partener, nu consideră acest lucru important. Fac un apel la Mircea Geoană să se uite şi la treburile Parlamentului, nu numai la cele legate de alegerile prezidenţiale", a spus democrat-liberalul.

El a spus că este necesară o convocare de urgenţă a Birourilor Permanente, la care să participe şi liberalii şi social-democraţii, în care să se stabilească data unei şedinţe a comisiilor de buget-finanţe pentru audierea noului Consiliu de Administraţie a BNR şi o şedinţă comună în care acest Consiliu să fie votat.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri