Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăruşii sau bătaia: soluţii pentru a obţine un loc de parcare în Bucureşti

Monday, 06 July 2009, 02:37 Sursă: Realitatea TV

Presiunea pe locurile de parcare a devenit atât de mare încât locatarii de la bloc ajung să se ia la bătaie pentru un banal loc de lăsat maşina. Unii dintre locatari şi-au plantat, evident ilegal, ţăruşi. Primăria îi taie la două-trei săptămâni însă locatarii îi pun la loc.

Primăria spune că le dă avertisment celor pe care îi prinde că strică asfaltul cu ţăruşi. De la a doua abatere deja se dau amenzi. Liviu Vulpe, purtător de cuvânt al Primăriei Sectorului 6, a explicat: "După acest avertisment trecem la sancţiunea prin amendă. Această amendă se ridică de la zece milioane de lei până la un miliard, fiind vorba de construcţii ilegale".

Cei care au pus astfel de ţăruşi se apără şi spun că e singura soluţie ca după o zi de muncă să nu mai stea alte ore până găsesc un loc liber.

În Bucureşti sunt 1,7 milioane de maşini şi doar 190.000 de locuri în parcările publice sau de reşedinţă. Alţi şoferi au pus ţăruşi care blocheză puţinele locuri de parcare. În Militari, multe dintre aceste pripoane ocupă parcări care nici măcar nu sunt plătite la primărie.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri