Sulfina Barbu i-a cerut lui Geoană să convoace de urgenţă conducerea Parlamentului

Friday, 13 November 2009, 14:03 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

\"PD-L a luat act cu surprindere de declaraţia lui Mircea Geoană vizând posibilitatea ca abia săptămâna viitoare să fie convocate Birourile Permanente reunite pentru stabilirea calendarului votului pentru Guvernul Negoiţă. Faptul că preşedintele Senatului declară nonşalant că probabil abia luni sau poate săptămâna viitoare va putea fi stabilit calendarul votului pentru Cabinetul Negoiţă dovedeşte desprinderea clară a lui Mircea Geoană de realităţile României\", a declarat deputatul PD-L Sulfina Barbu.

Democrat-liberalii îi cer liderului PSD să stabilească rapid, împreună cu Roberta Anastase, data pentru audierile miniştrilor şi a votului în plen. \"PD-L îi solicită lui Mircea Geoană, preşedinte al Senatului, să-şi întrerupă de urgenţă concediul de odihnă şi să se prezinte în Parlament pentru a convoca, împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Birourile Permanente reunite şi pentru a stabili calendarul privind învestirea noului Guvern\", a spus Barbu.

Ea îl acuză pe Geoană că pune mai presus interesul electoral decât cel naţional. \"Preşedintele Senatului se laudă cred în acest moment cu cel mai scump concediu de odihnă pe care îl plătesc cetăţenii României. Mircea Geoană se adresa zilele trecute cetăţenilor cu \"nemernicii dracului\". Despre acest personaj discutăm când spunem că nu-l interesează decât campania electorală şi nimic altceva\", a conchis Sulfina Barbu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri