Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şoferul care a accidentat mortal patru oameni în Covasna a fost reţinut

Saturday, 06 June 2009, 10:32 Sursă: NewsIn

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), bilanţul victimelor accidentului de la Sânzieni a ajuns la 7, dintre care patru persoane, printre care şi doi minori, ambii în vârstă de 4 ani, şi-au pierdut viaţa. Trei au murit la faţa locului, iar a patra persoană la Spitalul Municipal Tg.Secuiesc.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Covasna, Tiberiu Poştoacă, a declarat că celelalte trei persoane grav rănite sunt internate, două la Spitalul Judeţean Covasna, iar alta la Braşov, având multiple traumatisme.

Patru persoane au murit pe 5 iunie într-un accident grav de circulaţie în localitatea Sânzieni, pe DN 11B, după ce şoferul unui BMW a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat într-un grup de cetăţeni care stătea pe marginea drumului. În urma primelor verificări de la faţa locului, reieşea că B. Lorand, de 35 de ani, din Tg. Secuiesc, în timp ce conducea pe direcţia Tg. Secuiesc - Cătruşa, la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra autoturismului, a trecut pe contrasens şi apoi a ieşit de pe carosabil pe partea stângă a sensului de mers, unde a intrat într-un grup de cetăţeni, care stătea pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-testşi rezultatul a fost negativ, dar i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De la începutul anului pe şoselele din judeţul Covasna s-au produs 36 de accidente rutiere grave, în care 7 persoane şi-au pierdut viaţa, 36 de persoane au fost rănite grav, iar alte 9 persoane au fost rănite uşor.Pe primele locuri la cauzele generatoare de accidente rutiere grave în Covasna se află indisciplina pietonilor şi viteza excesivă.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri