Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal de proporții. Campion român medaliat la Jocurile Olimpice, acuzat de legături cu ISIS

Friday, 24 November 2017, 09:52 Sursă: REALITATEA.NET

Academia de lupte "Dmitri Mindiaşvili" din Krasnoyarsk produce luptători de front, spun jurnaliştii televiziunii de ştiri Rusia 24. Mulţi luptători musulmani au ajuns să facă parte din grupări paramilitare şi chiar din temuta organizaţie teroristă ISIS, scrie tvr.ro.

Despre Albert Saritov s-a spus că în urmă cu mai mulţi ani ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional. Ramazan Saritov, fratele lui Albert Saritov, practicant de lupte libere, a fost militant cecen iar în 2012 a fost omorât de poliţie într-o misiune specială în oraşul Hasaviurt din regiunea Daghestan.

Despre un alt sportiv, Beslam Ceghiev, de două ori campion mondial la lupte, autorii materialului spun că în mai 2009 a intrat in Ministerul de Interne din Cecenia unde a detonat o bombă.

În 2014, Ahmed Cickiev, luptător din regiunea Daghestan, a plecat în Turcia sub pretextul participării la o competiţie şi a trecut graniţa în Siria unde s-a înrolat in gruparea ISIS. Ulterior, acesta a apărut într-o înregistrare executând un prizonier.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri