Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remus Cernea: Principalii candidaţi se tem de o dezbatere cu mine

Friday, 13 November 2009, 20:20 Sursă: REALITATEA.NET

Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la fotoliul de la Cotroceni, şi-a exprimat interesul şi disponibilitatea pentru dezbateri publice între candidaţi, pe fondul afirmaţiilor din ultimele zile, ale candidaţilor PSD, PD-L şi PNL, referitoare la întâlniri publice între prezidenţiabili.

Cernea consideră că principaliii candidaţi la preşedinţie, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu şi Sorin Oprescu, se tem de o confruntare directă cu un "candidat ca el", care doreşte o "ecologizare a clasei politice" şi care apreciază "că actualii politicieni împrumută din caracterele şi discursurile seniorilor partidelor pe care le reprezintă".

De asemenea, candidatul Partidului Verde, a apreciat că "pentru Băsescu este mai uşoară o confruntare cu Geoană, al cărui dosar îl are, decât cu un candidat ca Remus Cernea, al cărui dosar nu există".

Cel care a lansat o dezbatere publică a fost Mircea Geoană care a declarat că îl provoacă pe Traian Băsescu la dezbateri publice în trei centre universitare, la care să aibă acces toate televiziunile.

Traian Băsescu a declarat că nu i se pare corect faptul că Mircea Geoană i-a adresat numai lui invitaţie pentru o dezbatere publică. Preşedintele a mai precizat că sunt trei candidaţi care au şanse să intre în turul doi.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri