Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remus Cernea: Orice vot pentru mine este un vot de blam pentru clasa politică actuală

Friday, 13 November 2009, 21:09 Sursă: REALITATEA.NET

Remus Cernea  a afirmat la postul public de televiziune că "pe lângă ecologizare a clasei politice este nevoie şi de o ecologizare morală a  României", care a spus că este singurul candidat la preşedinţie care a depus o plângere la Avocatul Poporului împotriva referendumul propus de şeful statului.

Cernea este de părere că Traian Băsescu, pe care l-a votat în 2004, "a dezamăgit îngrozitor". "Foarte multi tineri l-au susţinut în 2004. El a dercedibilizat instituţia prezidenţială. Niciun şef de stat nu a venit în România tocmai pentru că nu au avut cu cine discuta", mai consideră candidatul Partidului Verde.

Despre Mircea Geoană, Cernea spune că acesta "provine din acelaşi trunchi comun, din FSN-ul anilor \'90. (...) Este un om care nu are nimic de spus şi care macină vorbe goale" şi a amintit spusele lui Traian Băsescu, că "dacă Geoană nu ar fi sprijinit de Ion Iliescu" el ar avea mai multe voturi decât social-demorcat..

Antonescu, este un fost ministru al Tineretului şi Sportului şi parlamentar care "nu a facut nimic notabil". "Sportul este într-o stare deplorabila. Nici macar nu avem un stadion national nefacut. Domnul Antonescu reprezintă un partid care atunci când a fost la guvernare nu a ştiut să gestioneze banii publici. S-au cheltuit în mod iresponsabil sume imense",  a mai spus Cernea.

"Antonescu nu este o opţiune, Geoană nu e o opţiune, Băsescu e un eşec pentru România", mai delcarat Cernea la postul public.

"Pe domnul Oprescu îl respect ca medic, dar ca politician nu. În Bucureşti nu s-a întâmplat nimic. A venit cu tot felul de proiecte grandioase, dar nu a realizat niciunul", îl apreciază Remus Cernea pe candidatul Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

"Cred că sunt singurul candidat care va fi votat cu entuziasm de către cetăţeni. Este nevoie de figuri noi în politică. Orice vot  pentru mine este un vot de blam pentru actualii politicieni", a susţinut Remus Cernea în finalul emisiunii electorale.

Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Verde, Remus Cernea, a declarat vineri seară că acceptă o întâlnire cu oricare dintre candidaţii la preşedinţie, considerând că "este important pentru democraţia din România să existe astfel de dezbateri între candidaţi".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri