Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Recursul lui Iustin Covei şi al celor 13 persoane arestate în cazul falsificării de carduri s-a judecat joi

Thursday, 24 September 2009, 05:25 Sursă: Realitatea TV

Cele 14 persoane au făcut recurs, după ce, săptămâna trecută, Tribunalul Bucureşti a dispus mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele acestora. Ei sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional şi infracţiuni de comerţ electronic.

Tribunalul Bucureşti a decis vineri, 18 septembrie, să-i aresteze preventiv pentru 29 de zile pe Ionel Călin, Jean Mihăilă, Francisc Dancă, Dan Mihail Bârcă, Birivan Nicolae, Petrel Hălănei, Sorin Buruiană, Sergiu Dumitriu, Andrei Sandu, Alin Şoşa, Ionel Trîncă, Tudor Rada, Eman Vătămăniţă şi Iustin Covei, fiul unui judecător de la Curtea de Apel Craiova. Cei 14 sunt acuzaţi de infracţiuni de clonare a cardurilor bancare. Decizia Tribunalului a fost atacată cu recurs.

Iustin Covei, fiul unui judecător craiovean, şi celelalte 13 persoane cercetate de DIICOT în cazul clonării de carduri nu regretă faptele şi nu acceptă ideea că au încălcat legea, se arată în motivarea deciziei Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.

Potrivit motivării deciziei de vineri, 18 septembrie, a Tribunalului Bucureşti, în urma căreia au fost arestate preventiv 14 persoane implicate în infracţiuni de clonare a cardurilor, lăsarea în libertate a inculpaţilor "prezintă pericol concret pentru ordinea publică". Cei 14 au fost reţinuţi de procurori în urma unor descinderi simultane efectuate în Craiova, Bucureşti şi Constanţa.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri