Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raportul despre situaţia absolvenţilor Universităţii "Spiru Haret" ar putea fi prezentat miercuri în şedinţa de Guvern NU PUBLICA NU E CONFIRMATA

Tuesday, 04 August 2009, 19:31 Sursă: Gândul

Potrivit ziarului Gândul, reprezentanţii Ministerului Educaţiei s-au întâlnit luni cu cei ai Universităţii "Spiru Haret" şi le-au cerut ca universitatea să intre în legalitate. Andronescu dăduse universităţii termen o săptămână pentru ca aceasta să prezinte propriul plan de intrare în legalitate.

Mai mult, surse din Ministerul Educaţiei au declarat pentru Gândul că, având în vedere poziţia necooperantă a universităţii, ministrul Andronescu nu exclude posibilitatea de a iniţia un proiect de lege de desfiinţare a USH.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, promisese iniţial că va prezenta raportul legat de situaţia de la Universitatea "Spiru Haret" în 29 iulie, în cadrul şedinţei de Guvern. Raportul nu a fost însă finalizat la timp. 

Pe fondul întârzierii raportului, deputaţii PD-L din Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor au cerut demiterea Ecaterinei Andronescu pentru "modulul abramburistic în care conduce Ministerul Educaţiei", de "lipsa de logică şi de coerenţă".  

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri