Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

R. Anastase: Geoană caută pretexte puerile pentru a nu participa la o dezbatere cu Traian Băsescu

Monday, 30 November 2009, 10:40 Sursă: REALITATEA.NET

Anastase a declarat că va încerca să sensibilizeze staff-ul lui Mircea Geoană şi că se va duce la mitingul de astăzi din Prahova pentru a discuta cu social-democraţii, dar numai în condiţiile în care Mircea Geoană \"încetează să mai aibă pretexte puerile de a nu participa la întâlnirea cu Traian Băsescu\".

Roberta Anastase s-a oferit  \"să-i facă un serviciu lui Mircea Geoană, pentru ca membrii PSD Prahova să-i justifice absenţa\" , afirmându-şi dorinţa de a avea discuţii cu membrii PSD Prahova.

Anastase a afirmat că Mircea Geoană ar fi anunţat că mitingul de la Ploieşti ar fi cel mai mare pe care-l organizează. \"Vă pot spune că mitingul va avea loc într-o sală de 750 de oameni, deci sunt acolo numai membri PSD. Eu mă ofer - pentru că voi pleca acum în Ploieşti - pentru ca domnul Geoană să fie prezent la dezbaterea de la ora 19.00 cu Traian Băsescu, mă ofer să vorbesc cu membrii PSD pentru că sunt convinsă că cei câteva sute de oameni care vor fi prezenţi în Sala Sindicatelor de la Ploieşti vor înţelege că este mult mai importantă această dezbtare de la ora 19.00 şi vor fi dispuşi să renunţe la întâlnirea cu Geoană, o întâlnire electorală doar cu membrii de partid, şi vor lăsa celor patru milioane de oameni, care au urmărit şi prima dezbatere să urmărească şi această dezbatere între candidaţi\", a spus Anastase.

În urma consultărilor celor două staff-uri de campanie de la sediul IPP s-a ajuns la concluzia comună ca dezbaterea dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu să aibă loc joi, la ora 19.00.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri