Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Putin şi Berlusconi au discutat despre fotbal

Thursday, 22 October 2009, 18:25 Sursă: NewsIn

Cei doi prieteni au apărut foarte destinşi şi surâzători în faţa camerelor de luat vederi.

Ei s-au felicitat reciproc pentru victoria echipelor Rubin Kazan şi AC Milan din Liga Campionilor în faţa spaniolilor de la FC Barcelona şi Real Madrid, a informat RIA Novosti.

"Unul dintre cluburile noastre din Tatarstan, Rubin, a obţinut o victorie foarte importantă asupra unui club foarte respectat din lumea fotbalului, FC Barcelona", a spus Putin. "Vom complica niţel relaţiile internaţionale, mai ales cu Spania", a spus Berlusconi. "Va trebui să depun eforturi cu premierul spaniol", a adăugat el.

Putin i-a mulţumit premierului turc Recep Tayyip Erdogan, care a participat la discuţii prin videotelefon, pentru contribuţia preţioasă a unui jucător turc, Karadeniz Gokdeniz, la victoria echipei Rubin Kazan.

În altă ordine de idei, Berlusconi a promis să cumpere primul jeep marca UaZ ce va ieşi de la fabrica Sollers din Extremul Orient Rus până la sfârşitul anului. "Berlusconi a decis să devină cumpărătorul primei maşini de teren UaZ ce va fi produsă aici", a declarat Putin.

Vizita lui Berlusconi în Rusia, prezentată drept privată, a agasat opoziţia italiană, care, constatând "relaţia specială" dintre Berlusconi şi Putin, a spus că ar fi bine ca Italia să aibă "relaţii privilegiate şi cu alte state".


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri