Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul Capitalei doreşte începerea lucrărilor la patru noi pasaje anul acesta

Tuesday, 26 May 2009, 15:20 Sursă: Realitatea TV

Un prim pasaj în discuţie este cel de la Piaţa Presei Libere. Acesta va avea aproximativ 550 de metri şi va fi subteran. Autorităţile estimează un cost de sub 28 de milioane de euro.

Un alt pasaj subteran ar urma să fie construit pe sub calea ferată în zona Elena Văcărescu - şoseaua Nordului. Cu o lungime de 400 de metri, pasajul ar urma să coste aproximativ de 27 milioane de euro. Potrivit Primăriei Capitalei banii ar trebui să fie primiţi prin intermediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov.

O altă lucrare de pe lista edilului Capitalei este construcţia Pasajului subteran care va pleca de pe strada Elena Văcărescu până pe Gârlei, pe sub DN1. Pasajul va avea 300 de metri.

În planuri este şi un pasaj suprateran - în zona Doamna Ghica-Colentina. Acesta va avea o lungime de 900 de metri şi un cost estimat de 16,4 milioane de euro.

În plus, pasajele existente ar urma să intre în reabilitare. Este vorba de pasajele Muncii, Unirii, Lujerului şi Victoriei. Aici se va reface tencuiala deteriorată şi se va îmbunătăţi semnalizarea rutieră.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri