Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Microbuzele morţii: Două accidente grave, soldate cu cinci morţi, într-o singură dimineaţă

Tuesday, 20 October 2009, 05:23 Sursă: Realitatea TV

Cinci membri ai PDL Bistriţa-Năsăud au murit, iar alţi doi sunt grav răniţi în urma accidentului produs, marţi dimineaţa, la Rupea, în judeţul Braşov, unde microbuzul în care se aflau s-a izbit de un TIR staţionat pe marginea drumului.

Potrivit şefului Direcţiei Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, Sabin Ilieşi, unchiul lui Ciprian Ilieş, care a decedat în accident, nepotul său a închiriat un microbuz cu care au plecat la Bucureşti mai mulţi democrat-liberali din judeţ să susţină concursuri pe posturi rămase vacante în instituţii din subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Printre victime se află un consilier local, o angajată a IPJ şi un funcţionar APIA.

La faţa locului au sosit în mai puţin de zece minute echipajele de descarcerare şi cele SMURD, care s-au chinuit aproape două ore să scoată victimele din maşină, a declarat Emil Mâţău, purtător de cuvânt Ambulanţa Braşov.

Microbuzul în care se aflau şapte persoane a lovit, marţi dimineaţă, un TIR staţionat în afara părţii carosabile, pe raza localităţii braşovene Rupea Gară.

"Din primele cercetări reiese că microbuzul se deplasa cu viteză foarte mare, deoarece a intrat până la jumătatea TIR-ului. Este posibil ca şoferul microbuzului să fi adormit la volan ori să nu fi văzut camionul staţionat, în condiţiile în care ploua foarte tare", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Trei persoane au fost rănite într-un accident pe DN17, judeţul Bistriţa Năsăud 

Trei persoane au fost rănite într-un accident pe DN17, judeţul Bistriţa Năsăud. Microbuzul în care se aflau acestea a derapat şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului.

În microbuz se mai aflau 7 pasageri. Cei trei accidentaţi au răni uşoare şi au fost transportate la spitalul judeţan Bistriţa Năsăud.

Circulaţia a fost blocată pe o bandă de mers.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri