Jaf armat la o casă de schimb valutar din Târgovişte. Un bărbat a fugit cu 40.000 lei

Tuesday, 04 August 2009, 17:12 Sursă: NewsIn

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Târgovişte. Un bărbat l-a ameninţat cu pistolul pe casier şi a reuşit să fugă cu aproximativ 40.000 de lei. Poliţiştii au blocat căile de acces din oraş şi au făcut un portret robot al hoţului.
Adaugă părerea ta

Casierul a declarat că, în jurul orei 18:00, în timp ce se pregătea să iasă din tură, un bărbat, îmbrăcat într-un tricou roşu, blugi şi cu o şapcă de culoare kaki pe cap, a bătut în geamul casei de schimb valutar, rugându-l să îl lase să intre, pentru a putea vedea spaţiile comerciale învecinate.

"În momentul în care a intrat, bărbatul a scos o armă, după cum susţine casierul, cu care l-a ameninţat, apoi i-a dat o pungă neagră, spunându-i să pună înăuntru banii pe care-i avea. Astfel, casierul i-a dat 40.000 de lei, după care bărbatul l-a încuiat în casa de schimb şi a fugit", mai declară oficiali ai Poliţiei.

După ce hoţul a fugit, casierul a apăsat butonul de alarmă. Echipa de intervenţie a ajuns într-un minut, dar deja era prea târziu: individul mascat fugise prin spatele blocului. Casa de schimb valutar are sistem video de supraveghere, însă, în momentul jafului, acesta nu funcţiona.