HOROSCOP 21 mai 2019. Previziuni pentru ziua de marți

Monday, 20 May 2019, 19:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

HOROSCOP 21 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de marți, 21 mai 2019. 

Berbec

Ești într-o formă bună astăzi, așa că cei pe care-i întâlnești nu scapă prea ușor de țtne. Ai chef de vorbă și ești în stare să pălăvrăgești ore în șir. Ai grijă să nu îi deranjezi și pe cei de la muncă. Nici nu știi de unde apăr cârcotașii.

Taur

Ai uitat că ceea ce aveai de făcut era urgent și ai acum nu știi cum să-ți repari greșeală. Adaptează totul din mers, sigur există o soluție. Așteaptă-te la reproșuri din partea unei persoane apropiate.

Gemeni

Este o perioadă mai liberă la locul de muncă, așa că îți permiți să rasuflii puțin. Acum ai timp să te concentrezi și asupra vieții personale. Te gândești să-i faci o surpriză partenerului de viață, mai ales că se apropie un eveniment important pentru voi.

Rac

Agitație, drumuri de făcut și acte de semnat. Cam așa arată ziua de astăzi. Abia pe seară o să prinzi un moment de pauză. În viață personală, ai grijă la unele persoane care își cam bagă nașul în relația ta cu persoană iubită.

Leu

Ai impresia că nimic nu îți va merge bine astăzi din cauza unei persoane care te-a lăsat baltă în ultimul moment. Până la urmă îți dai seamă că ai la cine să apelezi, așa că totul se se termină cu bine.

Fecioară

Vrei o pauză? E atâta agitație la job că nu reușești nici să îți pui ordine în idei. Știi că șefului nu-i păsa dacă ai fost sau nu în concediu, ci când vei finaliza proiectul cu care te presează. Roagă pe cineva să te ajute.

Balanța

Încerci să nu mai iei în seamă persoanele care te enervează. Mereu ți-a păsat de ceea ce spun cei din jur, însă acum constați că a fost o greșeală. A venit momentul să faci doar ceea ce îți place fără să te gândești la părerea celorlalți. Nu mai apleca mereu urechea la gură lumii.

Scorpion

Dacă nu te grăbești riști să întârzii la o ședința foarte importantă și asta ți-ar putea afecta chiar și viitorul profesional. Șefii te așteaptă să discutați despre un proiect pe care urmează să-l coordonezi. Nu-i dezamăgii, fă tot posibilul să fii acolo la timp.

Săgetător

Cei din jurul tău pun la punct o mare surpriză pentru ține. Încă de dimineață vei fi în centrul atenției și o să ai ocazia să faci ceva ce îți doreai de mult timp să faci. Orice ar fi, nu exagera!

Capricorn

Ai foarte multă vreme și simți că nu ai cale de scăpare. Trebuie să te organizezi pentru a reuși să te ocupi de tot ceea ce ai de făcut, înainte de a intra în criză de timp.

Vărsător

Ai o zi grea la muncă. Ești foarte solicitat, însă nu te poți plânge pentru că ai profitat din plin de zilele de weekend și ești relaxat. Totuși, ai grijă în ce proiecte te bagi, pentru că riști să te aglomerezi și să nu mai ai timp și de viață personală.

Pești

Vei avea parte de o zi mai dificilă, dar care se va termină în favoarea ta. Înstinctul și inteligență te vor ajută să ieși cu bine dintr-o situație mai complicată la prima vedere. Spre seară primești o invitație la un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi.

sursa: ziuadecluj.realitatea.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP