Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gigi Becali: Voi merge la puşcărie pentru a negocia cu Penescu transferul lui Tănase

Thursday, 23 July 2009, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei NewsIn, că se află la Piteşti, acolo unde negociază transferul lui Cristian Tănase, finanţatorul roş-albaştrilor anunţând că este dipus să ofere 1 milion de euro pentru 50 la sută din drepturile federative ale mijlocaşului lui FC Argeş.

"Voi merge la Cornel Penescu la puşcărie, pentru a discuta cu el despre Tănase. Nu mă interesează câţi bani o să iau pe Tănase după transferul său la Steaua, nu-l vreau pentru a face comerţ cu el, îl vreau pentru fotbal. Salariul lui Tănase în Ghencea va fi 120.000 de euro", a spus Gigi Becali, care a dezminţit că va plăti mai mult de un milion pentru internaţionalul român.

"Transferul lui Tănase la Steaua ar fi mutarea verii. Cristiano Bergodi de-abia aşteaptă să-l transferăm pe Cristi, care la ora asta este cel mai bun mijlocaş din ţară", a mai adăugat Becali.

Fiul lui Cornel Penescu, Andrei, a replicat că nu este de acord cu suma oferită de Gigi Becali pentru  Tănase, însă jucătorul poate ajunge în Ghencea doar dacă tratativele cu echipele din străinătate nu se vor concretiza.

"Suntem în negocieri cu domnul Becali pentru transferul lui Cristi Tănase, dar nu o să-i dăm drumul pe un milion de euro pentru 50 % din drepturile federative ale jucătorului. Avem alte oferte mult mai avantajoase pentru Cristi Tănase. Dacă nu se va rezolva transferul său în străinătate, va merge la Steaua, este ultima soluţie. Nu ştiu cât de mult îşi doreşte Cristi să meargă la Steaua, în detrimentul unei oferte din străinătate", a spus Andrei Penescu.

"Aştept să se înţeleagă cele două cluburi. Andrei (n.r. Penescu) spune el că nu mă transferă decât în străinătate, dar o să-mi dea drumul până la urmă şi în ţară. Deocamdată aştept să văd cum decurg tratativele, degeaba am eu o părere că aş vrea să merg la o echipă sau alta, dacă nu se înţeleg cluburile eu rămân doar cu părerea", a comentat şi Cristi Tănase.

De serviciile mijlocaşului piteştean se interesează şi gruparea din Bundesliga, FC Koln, care este dispusă să ofere pentru serviciile jucătorului 2 milioane de euro. De asemenea, de jucător s-au mai interesat Şahtior Doneţk şi Inter Milano.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri