Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Foştii parlamentari primesc în martie ultima indemnizaţie de la stat

Sunday, 01 March 2009, 09:20 Sursă: Realitatea TV

Printre deputaţii şi senatorii ajunşi să trăiască din mila statului se numără foşti miniştri precum Codruţ Şereş, Ovidiu Silaghi, Ovidiu Muşetescu. Dar şi parlamentari cu multe mandate la activ care, deşi au o meserie de bază, nu ştiu să facă altceva decât politică. Deocamdată, nu par grăbiţi să se apuce din muncă.

"N-am început nimic, nu încep până la 1 aprilie. Deci când se termină cele 3 luni atunci o să încep. Mă voi angaja ca salariat, sunt inginer constructor, am şi cunoştinţe financiare. Dacă n-o să găsesc o să fiu şomer, care-i problema? Aşa se poartă în România, după ce ai fost demnitar 12 ani, să ajungi şomer. Care-i problema?", a declarat Ştefan Băban.

"Hoo, eu nu ştiu ce vă interesează pe dvs.. Începând cu 1 aprilie o să mă angajez la o firmă de contrucţii", a mărturisit Corneliu Momanu, fost deputat PD-L.


"Încă nu m-am decis ce voi face, mai am timp de gândire. M-am consacrat nepoţeilor şi lecturii", a spus Gheorghe Funar, fost senator PNL.

Cerere pentru ajutor de la stat a făcut şi fostul deputat liberal, Gabriel Zamfir, asociat la cinci societăţi comerciale, care câştigă anual 122.000 lei din contracte de închiriere şi 340.000 de lei din investiţii.

"Am depus cerere dar nu am încasat nicio indemnizaţie, aşa că nu ştiu despre ce vorbiţi. 00.52 Condiţiile nu s-au schimbat faţă de când am vorbit", a menţionat Gabriel Zamfir, fost deputat PNL.

Prevederile referitoare la ajutor au fost introduse în statutul aleşilor în 2006 şi s-au dovedit o măsură inspirată pentru mulţi dintre iniţiatorii măsurii.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri