Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea despre filmuleţul cu Geoană: Parcă suntem la Cannes - VEZI ALTE REACŢII

Monday, 14 December 2009, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Mai mulţi membri ai PSD au declarat că nu ştiu deocamdată despre ce este vorba. \"Nu ştiu despre ce este vorba, să văd filmul să vedem. Trebuie să îl văd. Suntem la Cannes. Vedem ce filme\", a spus Liviu Dragnea.

\"M-am uitat şi eu un pic în maşină. Sunt nişte lucruri aranjate şi puse cap la cap şi în momentul în care se vine cu banii, se focuzează şi se vine special cu bani de 50 de mii. Să fim serioşi\", a spus Marian Vanghelie.

Întrebat cum se procedează atunci când se fac donaţii la partid, Adrian Năstase a răspuns: \"Nu ştiu. Cred că este important să îl întrebaţi pe cel care se ocupă cu administrarea acestor chestiuni. Nu ştiu. Cei care se ocupă de asta la partid vă vor da toate detaliile. Nu am văzut filmul. Sunt chestiuni pe care le dezaprob în totalitate. Cred că ar trebui să nu mai dăm atenţie unor asemenea murdării\", a spus Adrian Năstase.

Viorel Hrebenciuc, lider PSD din Camera Deputaţilor, a spus că toţi membrii Biroului Permanent trebuia să dea anumite sume de bani.

Pe bloguri a apărut ieri o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului. VEZI AICI IMAGINILE


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri