Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Discuţii neoficiale în şedinţa Coaliţiei: "Renunţăm! Aşa nu mai putem continua împreună!"

Tuesday, 28 July 2009, 07:37 Sursă: REALITATEA.NET

Lui Emil Boc i-a ajuns cuţitul la os, scriu jurnaliştii de la Gândul.

Premierul a intrat în Şedinţa Coaliţiei de ieri cu gândul să le ceară socoteală pesediştilor pentru comportamentul de opoziţie din ultima perioadă. „Renunţăm! Aşa nu mai putem continua împreună! Nu mai putem sta multă vreme legaţi aşa”, au fost, conform unor surse, primele cuvinte rostite de premier, la vederea delegaţiei pesediste. Mircea Geoană nu venise – a plecat de câteva zile în concediu prin Europa, cu soţia, au explicat colegii săi -, iar PSD trimisese eşalonul al doilea.

În şedinţă, Boc i-a luat la întrebări pe pesedişti. "Ce e cu comportamentul ăsta? Nu puteţi guverna cu noi la Palatul Victoria şi cu PNL în Parlament", a spus premierul. El le-a reproşat liderilor PSD că îşi fac şedinţele de partid, cu o zi înainte de reuniunile coaliţiei, după care a atacat frontal: "Până unde aveţi de gând să mergeţi cu comisiile astea?". "Până la capăt", i-a răspuns Viorel Hrebenciuc, adăugând că PSD nu poate da înapoi în ceea ce priveşte comisia Udrea. "N-aveţi decât. Nu asta e problema", a venit răspunsul liderului PD-L. Potrivit ziarului Gândul, discuţia a continuat în contradictoriu o oră şi jumătate, fără să se ajungă la vreo înţelegere. Singurul lucru stabilit este acela că se vor revedea mâine, să discute despre împrumutul de la FMI.

Citeşte articolul integral pe Gandul.info

Citeşte declaraţiile premierului Boc de la finalul şedinţei Coaliţiei de ieri, în care afirma că partenerii PSD de la guvernare se distanţează deCoaliţie

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri