Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz şocant în judeţul Neamţ: un copil este ţinut legat cu sfoara, asemeni unui câine - ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Monday, 22 June 2009, 09:57 Sursă: REALITATEA.NET

Imaginile au fost filmate de vecini şi ne-au fost trimise pe REALITATEA.NET.  Vă avertizăm că şi descrierea chinurilor prin care trece micuţul este şocantă.

Potrivit telespectatoarei care ne-a trimis filmul, copilul trăieşte în condiţii mizere, se automutilează şi îşi mănâncă propriile excremente.

Autorităţile din comună, cât şi cele din Piatra Neamţ, ştiu de acest caz, dar nimeni nu face nimic. Săptămâna trecută au fost acolo cei de la Protecţia Copilului din Piatra Neamţ, chemaţi de vecini. Mama micuţului însă a refuzat să dea copilul pentru că primeşte bani de la stat pentru îngrijirea lui.

\"Copilul are un handicap grav, ne-a fost prezentat săptămâna trecută, nu cum aţi spus dumneavoastră, că ştim de două luni, şi a fost instrumentat de specialiştii Direcţiei, s-a făcut evaluarea iniţială, iar dosarul va fi înaintat Comisiei Judeţeane cu propunerea de trimitere într-un centru de protecţie pentru copii cu handicap\", a declarat Mihai Hanganu, director Protecţia Copilului Neamţ.

IPJ Neamţ a anunţat, printr-un comunicat, că s-a sesizat cu privire la acest caz, dar la deplasarea poliţiştilor la locuinţa respectivă, copilul a fost găsit liber în curte: \"Având însă în vedere aspectele surprinse în filmul vizionat, pentru clarificarea situaţiei de fapt, poliţiştii, sesizându-se din oficiu, au întocmit dosar penal pe numele Anei R., în vârstă de 40 ani, mama copilului, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi pronunţării soluţiei legale\".


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri