Bilanț coronavirus 17 ianuarie. 2156 de noi cazuri de infecții cu Covid-19, 57 de decese

Bilanț coronavirus 17 ianuarie. Cele mai proaspete informații oficiale
Bilanț coronavirus 17 ianuarie. Cele mai proaspete informații oficiale

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Satul superb din România în care merită să mergi de 1 Mai sau de Paşte. E o bijuterie ascunsă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Foto/Arhivă/Profimedia
Cifrele dezastrului, în România. Deficitul bugetar a crescut cu aproape 7 miliarde de lei în doar o singură lună!
Deși premierul Ciolacu anunță că „sunt bani pentru toate”, economia dă semne că se sugrumă. Deficitul bugetar s-a majorat cu aproape 7 miliarde de lei, doar într-o singură lună, ajungând la un total de aproape 36 de miliarde de lei.

Tudorache și-a anunțat de câteva săptămâni intenția de a candida/ Foto: Inquam Photos, Sabin Cirstoveanu
Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, vrea să candideze din nou. Situație complicată în sectorul lui Clotilde Armand
Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, a anunțat că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Intrarea în cursă a fostului edil complică lupta dintre principalii competitori, actualul edil Clotilde Armand și candidatul Coaliției PSD-PNL, George Tuță.

A fost găsit copilul vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german! Anunțul DIICOT
A fost găsit copilul vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german! Anunțul DIICOT
DIICOT anunţă, vineri, că băiatul din judeţul Gorj care ar fi fost vândut a fost preluat de către autorităţile germane, încă din data de 18 aprilie. Instituţia a deschis dosar penal pentru trafic de minori, certcetările fiind deocamdată derulate in rem.

Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Sănătate

Foto/Arhivă
Întrebarea care se află pe buzele tuturor: Cum îți dai seama dacă mănânci de foame sau din plictiseală?
Reglarea biologică și psihologică a apetitului și modul în care afectează sănătatea metabolică sunt incredibil de complexe, iar cercetătorii încă încearcă să înțeleagă cum anume reglează creierul senzația de foame.

Alimente sanatoase
Lista alimentelor pe care să le consumi dacă vrei să trăiești foarte mult
O dietă echilibrată și nutritivă este una dintre cele mai eficiente metode de a îmbunătăți calitatea vieții și de a extinde durata acesteia. Studiile științifice sugerează că anumite alimente pot contribui semnificativ la longevitate datorită proprietăților lor antioxidante, antiinflamatoare și de susținere a sănătății generale. În acest articol, vom explora diverse alimente care au fost asociate cu o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Oua fierte
Câte ouă ai voie să mănânci pe zi și ce riști dacă depășești acest număr
Ouăle au fost un subiect de discuție aprins în ceea ce privește nutriția pentru decenii. Sunt pline de proteine, vitamine și minerale esențiale, dar au fost și asociate cu conținutul ridicat de colesterol. Așadar, câte ouă este bine să mănânci într-o săptămână? Și care sunt riscurile asociate cu consumul excesiv?

Peste prajit
De câte ori pe săptămână ar trebui să mănânci pește. Recomandarea medicilor
Consumul de pește este recomandat de numeroase ghiduri nutriționale la nivel global datorită beneficiilor semnificative pe care le aduce sănătății. Peștele este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, vitamine esențiale și acizi grași omega-3, care sunt cruciali pentru funcționarea optimă a organismului. 

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc
Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc în Săptămâna Mare
Sărbătorile pascale sunt momente de bucurie și reunire, dar pentru unele zodii, această perioadă va fi cu adevărat magică. Astrologia indică faptul că anumite semne zodiacale vor experimenta momente de neuitat și împliniri neașteptate în această perioadă. Iată cele cinci zodii care se pot aștepta la un Paște de vis, cu dorințe ce se vor îndeplini și momente fericite alături de cei dragi.

Test IQ cu pisici.
TEST IQ pentru minți luminate! Ai 7 secunde la dispoziție să găsești pisica
În lumea testelor de inteligență, iluziile optice ocupă un loc special, oferind nu doar distracție, ci și o oportunitate de a evalua abilitățile cognitive ale unei persoane. Recent, a devenit viral un test IQ care îți pune la încercare capacitatea de observație rapidă: găsește pisica ascunsă în imagine în doar 7 secunde!

Lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
Lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta. Nu le mai păstra în casă
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta.



Vezi emisiunile Realitatea Plus