Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali ar putea scăpa de obligaţia de a se prezenta la poliţie, prin decizia instanţei supreme

Monday, 26 October 2009, 12:49 Sursă: NewsIn

Magistraţii instanţei supreme au decis înlăturarea obligaţiei ce prevedea ca Gigi Becali să se prezinte la secţia de poliţie în raza căreia domiciliază, conform unui program prestabilit, sau ori de câte ori este chemat.

În schimb, Gigi Becali este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, au decis judecătorii.

Magistraţii au menţinut celelalte obligaţii impuse de Tribunalul Bucureşti, ca de exemplu interdicţia de a se întâlni cu ceilalţi inculpaţi din dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale.

Decizia poate fi atacată cu recurs.

Avocatul lui Gigi Becali a cerut instanţei supreme, pe 20 octombrie, ridicarea controlului judiciar pentru finanţatorul echipei Steaua, pe motiv că europarlamentarul nu mai poate influenţa desfăşurarea anchetei.

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, le-a explicat magistraţilor că, în condiţiile în care urmărirea penală a fost finalizată în dosarul în care europarlamentarul este acuzat de lipsire de libertate, acesta nu mai poate influenţa cursul anchetei. De asemenea, Bogdan Vlad a explicat că, prin ridicarea controlului judiciar, s-ar egaliza situaţia părţilor din dosar, având în vedere că numai lui Gigi Becali i se mai aplică măsuri restrictive.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri