Băsescu despre Legea salarizării: Dacă toată lumea este nemulţumită egal, este o lege echitabilă

Monday, 05 October 2009, 09:17 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

"Vedeţi că legea nemulţumeşte pe toată lumea, dar dacă toată lumea e egal nemulţumită înseamnă că este o lege care a pus capăt la ceva, abuzurilor. Pentru că nu există nicio categorie mulţumită de cum arată noua lege a salarizării", le-a spus şeful statului oamenilor de afaceri străini, vorbind despre măsurile guvernamentale. 

Preşedintele a mai apreciat că nemulţumirea generală este semn al echităţii legii, şi că, în condiţiile în care pe marginea acestui act normativ "s-a fabulat foarte mult", rolul autorităţilor în viitor trebuie să fie un "efort de explicare".

Băsescu a arătat că că Legea salarizării unice face parte, alături de celelalte două legi pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea, respectiv restructurarea agenţiilor şi Legea Educaţiei, dintr-o serie de măsuri care vizează cel de-al treilea obiectiv strategic al României, după aderarea la NATO şi UE, şi anume reformarea statului român.

"Sper ca întreaga clasă politică să-şi asume acest al treilea obiectiv strategic de după Decembrie 1989, incluzând şi reforma constituţională", a subliniat şeful statului.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri