Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: BEC mă va declara câştigător cu 51 şi ceva la sută

Sunday, 06 December 2009, 20:12 Sursă: REALITATEA.NET

\'\'Rezultatul BEC trebuie acceptat de toţi. Sondajele oficiale vor fi 51 şi ceva la 48 şi ceva\'\', a spus Traian Băsescu, duminică seară, la OTV, televiziunea \"micului mogul\".

Mai mult, spune Băsescu, \"nu voi accepta niciun fel de respingere a rezultatele care vor fi finalizate după numărarea voturilor la BEC. Înţeleg foarte bine şi jocul pe care-l face INSOMAR-ul. Vor trebui să-şi ceară scuze pentru cele 1,6 procente în favoarea lui Mircea Geoană\".

\"În seara aceasta, pentru a preveni jocurile pe care Antenele şi Realitatea începuseră să-l facă deja, că Băsescu va scoate oamenii în stradă, am făcut apel la calm\", a mai spus Băsescu.

Întrebat cine va guverna România, în eventualitatea în care victoria prezidenţialelor îi va fi atribuită într-un final, Traian Băsescu a replicat: \"Vă asigur că România va fi guvernată de un guvern solid, aprobat de Parlament. Nu vreau să lansez teze pe baza cărora să se facă speculaţii.\"

În ceea ce priveşte scandalurile în care au fost implicaţi, pe rând, membrii familiei prezidenţiale, şi care au ţinut prima pagină a ziarelor în ultima vreme, Traian Băsescu a spus că \"familia unui om la vârf plăteşte un preţ destul de ridicat. În ceea ce priveşte familia mea, aceasta a plătit un preţ mult prea mare, dar asta e viaţa în România. Dacă nu au avut de ce să mă acuze legat de mandat, singura resursă a televiziunilor şi a oamenilor politici pentru a mă ataca a fost familia. Regretabil şi lamentabil\", a încheiat Traian Băsescu, mulţumindu-le, totodată, \"românilor că au ales un preşdinte puternic care are ca prioritare modernizarea României\'\'.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri