Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Antonescu spune că participă oricând şi cu oricine într-o dezbatere electorală

Friday, 13 November 2009, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

\"Eu, Crin Antonescu, particip oriunde, oricând şi oricum, în orice formulă, la o dezbatere publică cu domnul Băsescu, cu domnul Geoană, cu alţi contracandidaţi, oriunde s-ar organiza ea. La Cluj, la Piteşti, la Suceava, la Turnu Severin, la postul de televiziune Realitatea TV sau la un alt post de televiziune şi sunt cât se poate de dispus, doar să fiu anunţat, să fiu prezent la această dezbatere. Dacă mâine la Cluj, dl. Sever Voinescu, din partea preşedintelui Băsescu îmi spune <>, sunt la ora cutare. Dacă dl Dragnea, din partea dlui Geoană, spune <>, sunt la ora cutare \", a declarat Antonescu, la Realitatea Zilei.

Preşedintele Traian Băsescu a apreciat că este incorect ca Mircea Geoană să-i adreseze doar lui invitaţia la o dezbatere publică, considerând că teme precum educaţia sau economia nu pot fi discutate fără a avea şi punctul de vedere al liberalilor şi al candidatului lor, Crin Antonescu.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că întâlnirea dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu, programată la Cluj-Napoca, nu va mai avea loc.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri