Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident cu repetiţie pe DN1A: Şoferul camionului militar care a omorât o persoană şi a rănit alta a uitat să tragă frâna de mână

Wednesday, 05 August 2009, 16:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autocamionul fusese trimis să scoată din râpă o altă maşină a Armatei, care a fost implicată într-un accident marţi pe DN1A.

"Autoutilitara MApN a venit, în jurul orei 11.30, să ajute celălalt camion care s-a prăbuşit ieri (marţi - n.red.) în râpă. Şoferul a oprit în zonă şi a coborât fără să asigure corespunzător maşina, iar aceasta a luat-o la vale şi a lovit o Dacia Logan, care se afla în staţionare în coloană, în spatele autoutilitarei", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Din cauza neglijenţei şoferului, care a lăsat maşina de câteva tone neasigurată în pantă, şi-a pierdut viaţa M. Ion, în vârstă de 59 de ani, şoferul autoturismului Logan care era oprit în spatele camionului, iar soţia şoferului, Mariana M., de 55 de ani, a fost rănită, suferind câteva fracturi şi a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, în stare de şoc.

Marţi, trei militari au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov după ce autotractorul cu trailer al Armatei în care se aflau a căzut într-o râpă. Potrivit MApN, vehiculul aparţine de Unitatea Militară 01545 Braşov, accidentul având loc în jurul orei 12.40, în zona localităţii Săcele. Autotractorul transporta un buldozer de la Brăila către UM 01545 Braşov. În apropierea localităţii Săcele, autovehiculul militar a ieşit de pe carosabil şi a acroşat copacii de pe marginea drumului. În incident au mai fost implicate două autovehicule civile, fără alte victime, potrivit MApN.

Citeşte şi despre autotrailerul care a ieşit de pe şosea cu o zi înainte

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri